Manner Schokoglasur- chocoladeglazuur
Manner chocoladeglazuur
Met het Manner chocoladeglazuur haal je de rijke, volle chocoladesmaak in huis die jouw Sachertorte tot een waar meesterwerk maakt. Dit heerlijke glazuur smelt perfect en zorgt voor een mooie glanzende laag – precies zoals het hoort!
Of je nu een doorgewinterde bakker bent of gewoon zin hebt in een beetje Oostenrijkse gezelligheid in de keuken, met dit chocoladeglazuur til je je baksels naar een hoger niveau. Ideaal voor een traditionele Sachertorte, maar ook heerlijk over andere taarten of desserts.
Maak van je keuken een Oostenrijkse patisserie!
Hoe werkt het:
- Zet het gesloten bekertje ca. 10 minuten in heet water.
- Water mag niet té heet zijn.
- Vervolgens deksel verwijderen
- Goed doorroeren
- Om glazuur iets dunnenr te maken kun je 1 of 2 koffielepetjes warm water doorroeren.
- Giet de glazuur over je taart.
- Een bekertje is geschikt voor taarten of gebak met een doorsnede van 22 cm
Je kunt het ook opwarmen in de magnetron.
25-30 seconden bij 600 W. Zonder deksel.
Ingrediënten:
Suiker, cacaomassa, water, BOTERVET, cacaoboter, emulgator: lecithinen (SOJA); Conserveermiddel: kaliumsorbaat; natuurlijk aroma. Kan sporen van andere melkingrediënten en noten bevatten
Voedingswaarden:
Energie 1698 kJ 1698
Energie 406 kcal
Vet 18 gr
waarvan verzadigde vetzuren 11 gr
Koolhydraten 55 gr
waarvan suiker 54 gr
Eiwit 3 gr
Zout < 0,01 gr
Productkenmerk glutenvrij, eivrij
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Barcode | 9000331601212 |