Semmelknödel locker & würzig - Knorr
Semmelknödel
Met de Semmelknödels van Knorr bereid gemakkelijk een typisch Oostenrijk bijgerecht.
Perfect als bijgerecht bij gebraden varkenvlees, goulash en sauzen.
Bereiding:
- Doe het gewenste aantal Knödels in een pan met voldoende koud water.
- Laat het 10 minuten weken en roer af en toe.
- Breng het water en de Knödels aan de kook, kook 1 minuut en laat 10 minuten op laag vuur staan.
- Draai je zo nu en dan om.
- Knödels uit de pan nemen en spoel ze kort af met koud water.
- Scheur de kookzak aan één kant open en serveer de Knödels warm
- Restjes kun je invriezen of in plakjes snijden en in een pan bakken.
Knödels die over zijn , in de verpakking, zijn in een goed afgesloten foliezak minimaal 8 weken houdbaar.
Inhoud:
3 porties, 6 Knödels
In kookzakje.
Ingrediënten:
72% broodbrood (tarwebloem, keukenzout, gist, zonnebloemolie, paprika), zetmeel, palmolie, tarwebloem, allroundpoeder, harde tarwegriesmeel, keukenzout, peterselie, aroma's, gistextract, kurkuma.
Allergenen:
Kan sporen van melk en selderij bevatten.
Bevat ei en granen die gluten bevatten.
Voedingswaarde:
Energie 595 kJ
Energie 141 kcal
Vet 3,7 gram
Waarvan verzadigde vetzuren 1,8 gram
Koolhydraten 23 gram
Waarvan suiker 0,5 gram
Eiwit 3,6 gram
Zout 1,1 gram
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Barcode | 9000275533815 |