Sachertorte pakket - Alpenkookboek en d'Arbo
Alpenkookboek van Liesbeth Willemars
Sachertorte zelf maken?
In dit Alpenkookboek staat een goed recept.
Dit Alpenkookboek mag natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van de Zirbewinkel.
Het allereerste grensoverschrijdende Alpenkookboek!
Met meer dan 120 authentieke Alpengerechten uit alle Alpenregio’s.
Van Flammkuchen tot Tartiflette, van Kaiserschmarren tot Fonduta con tartufo.
De smaken en geuren uit de Alpenlanden zijn Liesbeth met de paplepel ingegoten.
Haar moeder is een echte Oostenrijkse.
Komt Liesbeth je bekend voor? Dat kan.
Zij heeft deelgenomen aan Heel Holland Bakt in 2018.
De finale heeft ze niet gehaald maar dit prachtige kookboek is wel van haar hand.
Alles duidelijk beschreven en mooi geïllustreerd door Liesbeth.
Een leuk cadeau voor jezelf of om cadeau te geven.
Haal de Alpen in huis, bak en geniet.
Abrikozen jam
Ideaal voor je eigen gemaakte Sachtertorte.
De volledig natuurlijke jam van Darbo wordt gemaakt op basis van een oud familierecept.
Toen en nu, worden alleen vruchten van hoge kwaliteit voorzichtig verwarmd en geroerd.
Hierdoor blijft het natuurlijke fruitaroma behouden.
Daarnaast zorgt het hoge fruitgehalte voor een onvergetelijke smaakbeleving.
Fruit, suiker, citroensapconcentraat en het geleermiddel pectine worden verwerkt voor onze volledig natuurlijke jam.
Alleen de natuur komt in Darbo Naturrein.
De volledig natuurlijke jam van Darbo vind je op bijna iedere Oostenrijkse ontbijttafel of -buffet.
Haal nu het fruit van de lekkerste tuinaardbeien vers op je ontbijttafel!
Inhoud:
450 gram - gezeefd, zonder stukjes abrikoos
Ingrediënten:
Abrikozen (Marillen), suiker, citroensapconcentraat, geleermiddel pectine.
Gemaakt van 50g fruit per 100g.
Voedingswaarden:
Energie 227 kcal
Energie 965 kJ
Vet ongeveer 0 g
Vet, waarvan ongeveer 0 g verzadigde vetzuren
Koolhydraten, waarvan ongeveer 56 g suikers
Koolhydraten ongeveer 56 g
Eiwit ongeveer 0,5 g
Zout equivalent ongeveer 0,01 g