Vanaf 30 december weer verkrijgbaar, bestellen kan
Sachtertorte pakket - Dr. Oetker & d'Arbo
Chocoladetaart
Wie geniet er niet van een heerlijk stuk chocoladetaart bij de koffie?
Met de bakmix "Torte Wiener Art" maak je eenvoudig een cake gemaakt van donker beslag op cacaobasis met een glazuur.
Het glazuur zit al in het pakket. dr Oetker Torte Wiener Art - de heerlijke chocoladeverleiding.
Geïnspireerd op de chocoladetaart van een beroemd Weens Hotel.
Inhoud:
Totaal 650 gram
Bakmix 500 gram
Cacaoglazuur 2 x 75 gram
Wat heb je nodig:
- Ronde bakvorm - 26 cm
- Vet om in te vetten of bakpapier
Deeg:
- 100 gram zachter boter of margarine
- 3 eieren (maat M)
- 125 ml (1/8l) water
Om te smeren:
- 200 gram abrikozenjam
Bereiding:
- Vet de bakvorm in of bekleed met bakpapier
- Verwarm de oven voor - boven- en onderwarmte 180ºC, hetelucht 160ºC, gas stand 3
- Meng het bakmengsel met de boter, eieren en water in de mengkom met een handmixer kort op de laagste stand
- Vervolgens mengen met de mixer op de hoogste stand gedurende 4 minuten.
- Verwerk tot een glad deeg.
- Giet het beslag in de bakvorm en strijk het glad.
- Zet de bakvorm op een rooster in de oven op d middelste plank
- Baktijd 40 minuten
- Laat de cake na het bakken afkoelen op het een rooster.
- Voor gelijkmatig cakeoppervlakte kun je de cake omdraaien voordat deze afkoelt.
- Snijd de cake na afkoeling horizontaal door
- Besmeer de cakebodem met de abrikozenjam
- Plaats de bovenkant cake erop.
- Bestrijk de bovenkant van de cake dun met warme jam.
- Leg het zakjes glazuur ongeveer 10 minuten in heet water
- Giet de zachte glazuur over de cake en verdeel het gelijkmatig met een mes.
- Laat de cake helemaal afkoelen.
- Na afkoelen is de taart klaar om te serveren.
Ingrediënten:
Bakmix (suiker, tarwebleom, tarwezetmeel, 5,1% magere cacaopoeder, glucosestroop, emulgatoren (E 472b, E 472a), magere melkpoeder, rijsmiddelen (E 450i, E 500ii), stabilisator E 450, natuurlijk vanillearoma, zout), glazuur op cacaobasis (plantaardig vet (palm, shea), suiker, 19% magere cacao, emulgator (zonnebloemlecithine)).
Kan sporen bevatten van (noten, ei).
Allergenen:
Melk en melkderivaten
Glutenbevattende granen en hun derivaten
Noten en notenderivaten.
(Kan amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten enz. bevatten)
Eieren en eiproducten
Voedingswaarden:
Energie 375 kcal
Energie 1575 kJ
Vet ongeveer 16.000.000 g
Vet, waarvan ongeveer 10.000.000 g verzadigde vetzuren
Koolhydraten, waarvan suikers ongeveer 35.000.000 g
Koolhydraten ongeveer 51.000.000 g
Eiwit ongeveer 5.20000 g
Zout equivalent ongeveer 0,57000 g
Abrikozen jam
Ideaal voor je eigen gemaakte Sachtertorte.
De volledig natuurlijke jam van Darbo wordt gemaakt op basis van een oud familierecept.
Toen en nu, worden alleen vruchten van hoge kwaliteit voorzichtig verwarmd en geroerd.
Hierdoor blijft het natuurlijke fruitaroma behouden.
Daarnaast zorgt het hoge fruitgehalte voor een onvergetelijke smaakbeleving.
Fruit, suiker, citroensapconcentraat en het geleermiddel pectine worden verwerkt voor onze volledig natuurlijke jam.
Alleen de natuur komt in Darbo Naturrein.
De volledig natuurlijke jam van Darbo vind je op bijna iedere Oostenrijkse ontbijttafel of -buffet.
Haal nu het fruit van de lekkerste tuinaardbeien vers op je ontbijttafel!
Inhoud:
450 gram - gezeefd, zonder stukjes abrikoos
Ingrediënten:
Abrikozen (Marillen), suiker, citroensapconcentraat, geleermiddel pectine.
Gemaakt van 50g fruit per 100g.
Voedingswaarden:
Energie 227 kcal
Energie 965 kJ
Vet ongeveer 0 g
Vet, waarvan ongeveer 0 g verzadigde vetzuren
Koolhydraten, waarvan ongeveer 56 g suikers
Koolhydraten ongeveer 56 g
Eiwit ongeveer 0,5 g
Zout equivalent ongeveer 0,01 g