Käse-spätzle - Knorr 149 gram
Käse-spätzle
Heerlijke Käse-späztle met kaas en ui.
Een echte Alpenmaaltijd voor 2 personen.
Gemaakt volgens traditioneel recept.
- zonder smaakversterkende stoffen
Inhoud:
149 gram
Bereiding:
- 500 ml koud water een grote pan doen
- Inhoud van het zakje toevoegen en roeren
- Aan de kook brengen
- Op middelmatig vuur ca. 12 minuten koken
- Af en toe roeren
- Afgieten
- Garneren met geroosterde uien of bieslook
Voor de magnetron:
- Inhoud zakje in 500 ml warm water doen
- Gebruik ee nschotel die geschikt is voor de magnetron
- Magnetron 750 Watt, 8 minuten verwarmen
- Een keer doorroeren
- En nog eens 8 minuten verwarmen
- Afgieten
Ingrediënten:
78% eierspaetzle (65% durum tarwe, eieren, tafelzout), 6,2% smeltkaaspoeder (kaas weiproduct), palmolie, maltodextrine, 2% uien², gejodeerd keukenzout, aroma's, suiker, gistextract, glucosestroop, melkeiwit, zonnebloemolie, tafelzout, knoflook², zetmeel, kurkuma, kleurstof (paprika-extract).
²van duurzame teelt.
Allergenen:
Kan andere granen bevatten die gluten, soja, selderij en mosterd bevatten.
Bevat gluten, ei en melk.
Kan soja, selderij en mosterd bevatten.
Voedingswaarden:
Energie 471 kJ
Energie 112 kcal
Vet 2,8 g
Waarvan verzagdigde vetzuren 1,5 g
Koolhydraten 17 g
Waarvan suikers 0,9 g
Vezels 0,7 g
Eiwit 3,9 g
Zout 0,87 g
Klanten kochten ook
- Basissaus voor Puten Rahmgeschnetzeltes - Knorr
Knorr Puten Rahmgeschnetzeltes basis uit Oostenrijk
€ 2,95