Basissaus voor Zwiebelrostbraten - Knorr
Zwiebelrostbraten basis
Met deze basis voor Zwiebelrostbraten en enkele verse ingrediënten, serveer je eenvoudig een heerlijke Zwiebelrostbraten op tafel.
Zonder kleurstoffen.
Zonder conserveringsmiddelen.
Zonder smaakversterkers.
Inhoud:
46 gram
Zelf toevoegen:
- 4 magere runderschnitzels (500 g rosbief of entrecote)
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
- Braad de runderschnitzels kort aan beide kanten in 2 eetlepels hete olie.
- Haal het vlees uit de pan, giet er 350 ml water bij.
- Roer de inhoud van de zak erdoor en breng aan de kook.
- Voeg het vlees toe en kook afgedekt op laag vuur tot het zacht is (ca. 20-50 minuten).
- Roer af en toe, voeg eventueel wat water toe.
Tip: combineer de Zwiebelrostbraten met sperziebonen en aardappelen.
Allergenen
Granen die gluten bevatten en hun derivaten
Sojabonen en sojaderivaten
Selderij en selderijderivaten
Ingrediënten:
49% uien*, zetmeel, aroma's, gejodeerd keukenzout, kruiden, plantaardige oliën (maïskiem, zonnebloem), suiker, gistextract, tomatenpoeder*, tafelzout, selderijpoeder*, uiensapconcentraat*, peper, citroensappoeder.
Kan glutenbevattende granen, melk, ei, soja en mosterd bevatten.
* van duurzame teelt
Voedingswaarden:
Energie 143 kcal
Energie 600kJ
Vet ongeveer 7,2 gr
Vetten waarvan ca. 1,7 gr verzadigde vetzuren
Koolhydraten 4,1 gr
Kolhydraten waarvan ongeveer 1, 3 suikers
Eiwit ongeveer 15 gr
Zout equivalent ongeveer 0,72 gr
Klanten kochten ook
- Basissaus voor Puten Rahmgeschnetzeltes - Knorr
Knorr Puten Rahmgeschnetzeltes basis uit Oostenrijk
€ 2,95