Taartvorm - choco & pistache - 26 cm
Artikelnummer: 0494-572Taartvorm
'Gedipt in chocolade en pistache'
Sachertorte, Linzertorte, Malakoff cake …… al deze en vele andere heerlijke taarten worden gemaakt in de ronde cakevorm van email.
De bodem van de pan wordt simpelweg in de rand geplaatst en na het bakken ook iets omhoog gedrukt om de cake uit de pan te tillen.
Naast gebakken taarten is de vorm ook te gebruiken voor gekoelde (niet gebakken) taarten.
- Ronde emailvorm voor taarten
- Met gebogen rand
- Voor energiebesparend bakken
- Snij- en krasbestendig
- Ovenbestendig
- Bestand tegen fruitzuren
- Bacterieremmend
- Geurneutraal
- Makkelijk schoon te maken
- Recyclebaar CO2-neutraal handgemaakt in Oostenrijk
Tip:
Vet de geëmailleerde bakvorm altijd goed in en bestrooi met bloem of paneermeel voordat je het deeg erin giet. Zo plakt de cake niet en kan hij gemakkelijk uit de vorm worden gehaald.
Om uit de vorm te halen, plaatst je de cakevorm op een halfhoog bakje (kleiner dan de diameter van de vorm) en trek je voorzichtig de rand van de cake naar beneden, voordat je de cake met een spatel van de rand van de cake haalt.
Eigenschappen:
Kleur - choco / pistache
Serie - Sarah Wiener
Afmetingen:
Diameter - 26 cm
Hoogte - 8 cm
De meest gangbare modellen zijn doorgaans op voorraad.
Indien niet op voorraad dan bestellen we deze z.s.m. in Oostenrijk.
De gemiddelde levertijd bedraagt 7 dagen.
Wij houden u hiervan op de hoogte.
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Barcode | 9003064572033 |